2014. október 25., szombat

Második esély

Tartalom: December 14. –e amikor Cortez, hátralökve az üvegszilánkok elől Renit,a segítsége balul sül el.Az esést követően,Reni bevágja a fejét a háta mögött lévő asztallapba, amely során az eszméletét veszti el, és napokig kómában fekszik majd. Cortezt a bűntudat mardossa, amely miatt szinte minden egyes napot, Reni ágya mellett tölti… aki, amikor magához, tér nem ismeri fel őt. Ennek reményében, Cortez új lappal kezd, amely során ők egyre közelebb kerülnek egymáshoz, csaknem már járni kezdenek. Amikor minden jól kezd alakulni köztük, Reni véletlenül kihallgat egy beszélgetést, jobban mondva egy veszekedést. Ebből a veszekedésből, kiderül, hogy tulajdonképpen ő és Cortez a baleset előtt, nem szóltak egymáshoz, mert a fiú haragudott rá, és hogy csak szórakozott a lánnyal… a veszekedésüket hallván, Reniben előtörnek a Cortez iránti emlékei, ami folytán, kerülni kezdi a fiút, mert azt hiszi róla, hogy most is csak játszik vele. Vagy, hogy csak sajnálatból/bűntudatból van vele.  Ezért nem csak, hogy kerülni kezdi őt, de „szakít” is vele.
Cortez pedig, hogy bebizonyítsa eme gondolata ellenkezőjét, mindent megtesz annak érdekében, hogy visszakaphassa Renit, és hogy újra együtt lehessenek…

Vajon még megmentheti Cortez, a Renivel kialakult kapcsolatát? Vagy a lehetőség, mely szerint, mindent tiszta lappal kezdhetnének, végre elúszott az igazság felszínre törésével?
Egyáltalán, meg tudnának birkózni egy második eséllyel, a másikkal szemben?


Tarts velem, hogy megtudhasd, miként végződik Reni és Cortez története…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése